Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/70/221670/rauff.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Vem är vi?

”Jag har lärt mig att god service är ytterst viktig och våra kunder är särskilt nöjda med vår utmärkta kvalitet och snabba leveranser. Med mina kunskaper och drygt 20 års erfarenhet inom branschen kan jag snabbt skaffa mig en överblick över din dokumenthantering och vidta alla de åtgärder som krävs för att förbättra, effektivisera och reducera kostnaderna för denna. Genom en förstudie kan du få hjälp med att gå igenom dina aktuella förutsättningar och behov. Efter det görs en uppskattning av nuvarande kostnader och eventuella besparingsmöjligheter.”

När du som kund går till Rauff printcenter i Eslöv, kan du tryggt och förtroligt lämna över ditt material då vi har 100% sekretess. Vår verksamhet bygger på avtalskunder, men vi gör jobb till alla som behöver våra tjänster. Företag, privata kunder, föreningar med mera, alla är välkomna. Vi värnar om de lokala kunderna men vi har också kunder på många andra orter, vilket fungerar mycket bra tack vare epost och internet. Många leveranser sköts med post. Avtalskunderna är ett nära och långsiktigt samarbete. Vi träffas regelbundet på avstämningsmöten då vi diskuterar möjligheterna till fortsatt utveckling av verksamheten.

Lite historik

Rauff Printcenter blev till den 1 juni 2009 då vi tog över verksamheten från Pitney Bowes Management Services (PBMS). Alla PBMS Eslövs kunder följde med och vi har fortsatt att hjälpa dem alla med print, kopiering och våra övriga tjänster. Det har gått fantastisk bra och till vår glädje har vi samtliga kunder kvar än idag. 1/1-2010 ändrade vi bolagsform och bedriver nu vår verksamheten som ett aktiebolag.