Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/70/221670/rauff.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Utmärkande för entreprenörer är att de ser möjligheter istället för problem. Margit Rauff är inget undantag. När Pitney Bowes Management Services (PBMS) beslöt att lägga ner sin verksamhet i Eslöv tog hon helt enkelt över densamma och gick från att var anställd till egenföretagare. Det har hon inte ångrat. Genom sina goda kontakter med tidigare arbetsgivare har hon lyckats lägga grunden för företaget med ett antal avtalskunder. Med sina 20 år i branschen har hon byggt upp ett brett kunnande och erbjuder lösningar oavsett om det gäller PDF-framställning, adressering, kuvertering, utskick, skanning av fakturor eller annat. Hon har även kunnat utvidga sin maskinpark och löser de flesta utmaningar inom print-och tryckeribranschen för kunder i Eslöv med omnejd. Margits ambition är att utveckla och driva sitt företag så att kunderna alltid skall känna att de har gjort en bra affär när de har anlitat henne och Rauff Printcenter.

När Margit 2009 startade som egen företagare fick hon råd och stöttning via Eslövs Nyföretagarcentrum, ENC. Det var så givande att hon idag själv stöttar ENC. Det känns bra att systemet fungerar. Jag tror även att hon har nytta av sitt danska ursprung. Hon kom till Sverige och Eslöv som barnflicka 1979. Idag driver hon sitt egna företag. Typiskt för en sann entreprenör.

av Gertrud Elisabet Bohlin

Källa: http://www.eslov.se/download/18.7ccdf9f13a4841bb9e80002639/Veckobrev+17,+2012-10-12.pdf