Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/70/221670/rauff.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Det är mig ett stort nöje att presentera vår verksamhet

Vi utför alla förekommande göromål inom print- och tryckeribranschen i 4-färg eller Svart/Vitt och med diverse efterbehandlingar. Vi hjälper till med PDF-framställning, adressering, kuvertering och utskick, samt scanningar av ritningar, fakturor och mycket annat. Vi säljer även kontorsmaterial / allt för ditt kontor

Vi har en modern maskinpark med en stor och snabb 4-färgsprinter och en 12-färgs storformatsprinter som kan producera ritningar och affischer i upp till 1200 cm bredd o valfri längd, med print på flera olika pappersmaterial, nylon/tyg (roll-upp) och canvas m.m.

Vi tar emot färdiga pdf filer eller hjälper till med layout, tips, idéer och förslag om så behövs. Vi gör också översättningar mellan svenska och danska.

Jag vill hälsa befintliga samt nya kunder varmt Välkomna!

Bästa Hälsningar
Margit Rauff

Vi scannar såväl stort som smått

Vi kan scanna dina största ritningar och dokument! Upp till 130 cm i svart/vitt eller färg, vilket vi är ensamma om i Eslöv

Vi printar stort!

Vi printar upp till 2,5 meters bredd i fyrfärg och valfri längd på de flesta förekommande mediematerial.

Kassa- & kvittorullar på lager

Vi säljer miljövänliga kassarullar till fina prisar och levererat ”fritt” till dörren om så önskas (inom Eslövs stadsgräns).

Hyr din reklamskylt hos oss

Skall du deltaga på mässa, utställning eller annat arrangemang där du behöver skylta tillfälligt – då hyr du din skylt hos oss.

Snygga påsar stärker ditt företags image

Vi har sett marknadens behov för små upplagor av plastpåsar i din egen design, och vill nu därför erbjuda bärkassar i mycket små upplagor från 1500 st!

Här är vi!

Här finns vi!